Norsk nettbutikk
Fordeler for medlemmer
100% trygt kjøp
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT kr.0,-
Norsk nettbutikk | Fordeler for medlemmer | 100% trygt kjøp

Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger.

Feel Good Store AS, org.nr. 911 711 982, (i denne erklæringen omtalt som "Feelgoodstore.no" eller "vi") er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige skal påse at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med de til enhver tid gjeldende personvernregler. Behandlingsansvarlig kan kontaktes som beskrevet i punkt 8.

 

1 Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp i nettbutikken på Feelgoodstore.no må det opprettes en kundeprofil der vi trenger ditt navn, adresse, mobilnummer og e-post.

Dette er nødvendig for å oppfylle avtalen om kjøpet ved at vi skal kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Vi vil beholde din kundeprofil så lenge du er en aktiv kunde hos oss. Du kan når som helst velge selv å slette kundeprofilen under Min side. Alle dine personopplysninger blir da slettet, utenom ordreinformasjon og kvitteringer som vi vil beholde så lenge vi er pålagt ved lov, se punkt 1.2. 

For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Feelgoodstore.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på Min side, og kan trekkes tilbake der eller slik det ellers er beskrevet i denne erklæringen.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

1.2 Arkivering av personopplysninger

Opplysningene lagres så lenge det er nødvendig ut fra formålet med behandlingen. Vi vil slette personopplysningene når vi har håndtert din henvendelse, oppfylt din avtale eller vår rettslige forpliktelse. 

I stedet for å slette alle opplysningene, kan det hende vi i stedet velger å fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering) og beholder den anonyme informasjonen. Slik anonym informasjon vil vi i så fall lagre for bruk i analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle vår markedsføring og utvikle produkter med hensyn til forbrukernes ønsker og behov.

Du kan når som helst slette din kundeprofil hos oss, men vi må i henhold til regnskapslovgivningen fortsatt lagre dine transaksjonsdata i inntil 5 år. Vi vil også fortsatt lagre din kontaktinformasjon og kjøpshistorikk i 5 år etter kjøpet, for å kunne ivareta dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Feelgoodstore.no sine salgsbetingelser. Lagringstiden vil kunne være lenger dersom en garantisak eller reklamasjonssak ikke er avsluttet. 

Dersom du har opprettet og beholdt en kundeprofil, vil vi lagre kontaktinformasjon og kjøpshistorikk i 10 år, med mindre du ber oss om å slette dette tidligere eller sletter din kundeprofil. 

Opplysninger vi bruker til markedsføringsformål, vil vi slette eller anonymisere når du ber oss om det, enten ved å kontakte oss i punkt 8 nedenfor, via «Min side» eller i lenker i våre henvendelser til deg.

1.3 Sikring av personopplysninger

Feelgoodstore.no har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Du kan være trygg på at Feelgoodstore.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

 

2 Utlevering av varer

Vi samarbeider med Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, gateadresse, e-postadresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted.

 

3 Betalingsløsninger

Når du gjennomfører et kjøp på Feelgoodstore.no har vi ulike betalingsleverandører som håndterer transaksjonene. Vi oppbevarer av bl.a sikkerhetsårsaker transaksjonshistorikk som inneholder personopplysningene: IP-adresse, navn, adresse, e-post, og mobiltelefonnummer. Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør for kortbetalinger, Adyen. Betalings- og kortopplysninger blir kun brukt til å utføre en betaling, og ingen kortopplysninger lagres hos Feel Good Store AS.

Hvis du ønsker å inngå avtale om faktura, delbetaling eller betalingsutsettelse, må du samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Inngår du en kredittavtale vil Klarna lagre betalingsopplysninger og fødselsnummer i henhold til deres personvernregler.

 

4 Retur / Leverandører

Dersom en vare vi har solgt har en mangel etter reglene i forbrukerkjøpsloven eller kjøpsloven, har kunde rett til å få den reparert kostnadsfritt. Varen blir da håndtert av en av våre leverandører, og vi vil dele personopplysninger med disse. Opplysningene vil bestå av navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpskvittering(kjøpshistorikk).

I tilfeller hvor varen ikke lar seg reparere kan leverandør dele kvittering videre med produsent. Dette er for at Feelgoodstore.no skal få melding om at varen kan erstattes med ny eller krediteres.

 

5 Informasjonskapsler (Cookies) og pixels

Feelgoodstore.no analyserer brukerdata, trafikk og aktivitet på våre nettsider, ved innsamling av såkalte informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. 

Formålet med vår innsamling av informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. 

Våre egne informasjonskapsler, så kalte førsteparts informasjonskapsler, er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Disse gjør det mulig å huske pålogginger, handlekurv, sideinnstillinger og lignende. 

Disse informasjonskapslene er det ikke mulig å velge bort, og vårt behandlingsgrunnlag for dette er av berettiget interesse. (GDPR art. 6 f).

Vi bruker også såkalte «tredjeparts informasjonskapsler», som sporer brukeratferd på tvers av nettsteder og for å kategorisere brukere.  Disse blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av nettsiden.

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene og behandlingsgrunnlag finner du under punkt 5.1 til 5.5.

Vi bruker også «pixel». Pixel er en liten kode på vår nettside som gjør det mulig å registrere konverteringer via annonser på nett. Den gir oss mulighet til å tilpasse ekstern annonseringen mot kundegrupper basert på deres interesser internt på vår nettside. Vi ber alltid om samtykke fra deg for bruk av pixel.

5.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på Feelgoodstore.no slutte å fungere.

5.2 Analyse

Feelgoodstore.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på nettsiden til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotoren på nettsiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Data som vi benytter til analyse, skjer med berettiget interesse som behandlingsgrunnlag. (GDPR art. 6 f).

5.3 Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personalisere innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser. Dette inkluderer din IP-adresse, nettleser (Chrome, Edge, Safari etc.), operativsystem (Windows, Mac OS etc.), klikk eller annen relevant interaksjon med reklame, hvilke sider du har sett på og lignende.

Vi foretar kun personalisering av innhold på nettsiden vår hvis du har samtykket. Slikt samtykke kan gis ved innstillinger i pop-up vindu som kommer ved førstegangsbesøk eller når det er lenge siden du har besøkt siden. Alternativt kan du endre dine innstillinger under ‘Mine samtykker’ på Min side, deriblant gi samtykker som ikke er gitt tidligere og trekke tilbake samtykker.

5.4 Markedsføring

Vi bruker cookies og pixels for å personalisere vår nettbaserte markedsføring. Dette skjer kun hvis du har gitt ditt samtykke. Et slikt samtykke kan gis ved innstillinger i pop-up-vindu som kommer ved førstegangsbesøk eller når det er lenge siden du har besøkt siden. Alternativt kan du gi samtykke eller trekke tilbake samtykke på Min side. Dersom samtykke ikke er gitt, vil vi kun benytte oss av generiske annonser og andre former for målretting.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset. Vi vil i denne sammenheng kunne bruke profilering i form av opplysninger om kjønn, fødselsdato og adresse fra andre kilder, samt opplysninger om hva du har kjøpt.  Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

 

6 Hvor opplysningene lagres

Vi lagrer dine personopplysninger innenfor EØS-området.

 

7 Personopplysninger til tredjepart

Feelgoodstore.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger enn som beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi har rettslig grunnlag for det, for eksempel hvis vi er rettslig forpliktet, eller vi får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Feelgoodstore.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Feelgoodstore.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

 

8 Nyhetsbrev og kommunikasjon

Dersom du har samtykket til å motta tilbud og informasjon på e-post og/eller sms, vil du motta nyhetsbrev på e-post og/eller SMS om gode tilbud og andre utsendelser til elektroniske adresser vi har mottatt fra deg. Innholdet i disse vil ofte være tilpasset deg som mottaker, med relevant informasjon og tilbud, basert på din adferd på nettsiden og kjøpshistorikk. Du kan når som helst be om at slike henvendelser til deg skal opphøre. Dette kan gjøres på Min side under «Mine samtykker» eller du kan avslutte nyhetsbrevene/tilbudsutsendelsene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten/SMS.

Dersom du har samtykket til å bli medlem i vår kundeklubb, vil du motta nyhetsbrev og markedsføring på e-post og SMS så lenge du er medlem. Innholdet i disse vil ofte være tilpasset deg som mottaker, med relevant informasjon og tilbud, basert på din adferd på nettsiden og kjøpshistorikk. Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben.

Dersom din handel i vår nettbutikk av noen anledning blir avbrutt, vil vi kunne sende deg en e-post der vi informerer om at vi spart på handlevognen din. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig. Du kan takke nei til denne service ved å klikke på linken nederst i e-posten.

Vi sender også ut bestillings- og sendingsdokumenter samt oppfølgnings e-post relatert til gjennomførte kjøp hos oss.

 

9 Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

 

10 Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger eller ønsker du at Feelgoodstore.no skal rette, slette eller utlevere dine opplysninger, så ta kontakt med oss på e-post: post@feelgoodstore.no.

Postadresse:

Feel Good Store

Storgata 18

9300 Finnsnes

 

 

Siste endret: 12.10.2023